Writing corner

Na vrh brda…

Nije kao da sam se prvi put zatekla na mjestu odakle pogled prลกti na sve ono pod, ispred, ili iza mene. Ali svakog puta dah zastane prije nego se otpusti njeลพno kao proljeฤ‡ni povjetarac i vine se u nebeske visine. Nije taj pogled nikad isti, iako je tako dobro poznat, a mnogo voljen. Poljuljaju meContinue reading “Na vrh brda…”

Od Pariza samo beret

Prije upotrebe teksta proฤitati uput o tekstu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neลพeljenim dejstvima na tekst posavjetujte se sa sopstvenom duลกom ili psihoterapeutom. Muziฤka preporuka prikladna za poฤetak… Odakle poฤeti da prepriฤavam putovanje koje i dalje iziskuje neke korake i akciju, iako je zavrลกeno prije koji dan? Od poฤetka, ลกto se ono veli.Sad kad razmislim, ono jeContinue reading “Od Pariza samo beret”

Zona komfora

Malo mi se bljucka na ovaj naslov, moram priznati. Isto kao ลกto mi se bljucka(lo) ฤesto na sve ono ลกto ona predstavlja. ฤŒitavog svog ลพivota sanjala sam o svom domu. Maลกtala sam kako ฤ‡e izgledati, na kakvom ฤ‡e se imanju nalaziti, koje su boje zidovi, kakvog su rasporeda prostorije u njemu i na koju ฤ‡eContinue reading “Zona komfora”

Dok planinu guta tama

Dok planinu guta tama zaranjam u sebe, tamo ฤ‘e moji demoni kolo igraju. Jedva me opaziลกe, zaneseni pjesmom i sopstvenim trijumfom. Rugaju mi se. Likuju. Plaฤem. Moju je planinu progutala tama. Ostao je samo trag vatre, obris onog ลกto je ona bila. Dok u meni samo tinja ลพar. Izgubila sam bitku. Opet gazim po ognjiลกtuContinue reading “Dok planinu guta tama”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

๐™ฐ ๐š“๐š˜๐šž๐š›๐š—๐šŠ๐š• ๐š˜๐š ๐šŒ๐š‘๐šŠ๐š˜๐š๐š’๐šŒ ๐š๐š‘๐š˜๐šž๐š๐š‘๐š๐šœ.
About Me

Hi, Iโ€™m Anฤ‘ela, a wannabe writer, a tanguera, an amateur photographer. I am passionate about art and I would like to share my perspective with you.

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: